Skip to main content

HENKILÖSTÖ

HENKILÖSTÖ

Meidät on helppo löytää Alajärven keskustasta, Citykorttelin sisäpihalta.

Numeromme on helppo muistaa: viis viis seiska, yks yks, kaks kaks.

Me olemme täällä sinua varten.


Minna Palomäki

Optometristi AMK, yrittäjä, lääketeknikko
Työnäkemisen asiantuntija
Diagnostisten lääkeaineiden käyttökoulutus

Minna on lähestulkoon vaatimaton, vaikka välillä tituleeraakin itseään prinsessaksi. Luonteeltaan Minna on kuitenkin kaikkea muuta kuin prinsessa. Lapsuuden haaveammatti vaihtui poromiehestä optometristiksi vuonna 2008.

Minna viihtyisi vapaa-ajat mieluiten Lapin metsissä ja tuntureilla, mutta tyytyy Pohjanmaalla vetämään happea omassa kotipihassaan. Lasten kanssa kaikki vapaa-aika kuluu kuin siivillä, aika ajoin erotuomarin paita päällä. Eläinrakkaana ihmisenä Minna haluaisi olla joskus maatalon emäntä, ehkä sitten eläkepäivillä.

Työnsä Minna on aina tehnyt 110-prosenttisesti ja rakastaakin uusia haasteita. Minna pystyy myös loihtimaan lähestulkoon kaikki pahimminkin rikkoutuneet kehykset kuntoon.

Kaija Palovuori

Optometristi
Piilolasien sovitus
Diagnostisten lääkeaineiden käyttökoulutus

Kaija on porukkamme konkari. Hän on perehtynyt näkemisen ongelmiin jo yli 30 vuoden ajan. Kaija hurahti hopeakorujen tekemiseen noin kolme vuotta sitten ja on loihtinut vanhoista hopealusikoista koruja itselleen ja lähisuvulleen. Tämän ansiosta kaikenlainen näpertely pienten korjausten parissa on Kaijan lempipuuhaa. Kaijan visuaalista silmää hivelevät kauniit kukka-asetelmat, ja hän onkin kouluttautunut kukkasidonnan ammattilaiseksi.

Kaijan vapaa-aika kesäisin kuluu mieluiten mökkimaisemissa Keski-Suomessa. Talvella Kaija loikkaa kirjojen mielikuvitusmaailmaan, mieluiten dekkareiden parissa.

Lasten lennettyä pesästä hoivavietti kohdistuu aviomiehen lisäksi kissaan ja koiraan.

Ville Karjalainen

Silmätautien erikoislääkäri

Ville on Alajärven Optiikan vieraileva tähti ja käykin ilahduttamassa meitä noin kuusi kertaa kuukaudessa. Meidän onneksemme Ville on juurtunut Alajärvelle vaimonsa lapsuudenkodin maisemiin.