Skip to main content

YRITYS

Työtä sydämellä silmien vuoksi

Alajärven Optiikka auttaa kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa Alajärven keskustassa, Citykorttelissa. Sinua palvelee kaksi työtään rakastavaa optikkoa, Minna Palomäki ja Kaija Palovuori. Joka viikko liikkeessä on myös silmälääkäri Ville Karjalaisen vastaanotto.

Tässä osoitteessa on tehty työtä näön vuoksi jo liki 30 vuotta. Tiloissa toimi aiemmin Alajärven Silmäseutu. Minna Palomäki ja hänen puolisonsa Jaakko ostivat liikkeen vuonna 2021. Samalla nimi muuttui Alajärven Optiikaksi.

Haluamme tarjota asiantuntevan palvelun ja hyvän kokemuksen optikolla käynnistä. Perehdymme perusteellisesti, tutkimme huolellisesti ja palvelemme kiireettömästi.

Liike on saanut vuosien aikana vakituisen asiakaskunnan laajalta alueelta. Yrittäjä itsekin on asioinut liikkeessä jo pikkutytöstä lähtien ja innostunut samalla alasta ammatiksi asti.

Moni asiakkuus on säilynyt pitkään silloinkin, kun asiakas on muuttanut pois paikkakunnalta. Tällaista luottamusta haluamme vaalia tekemällä työmme hyvin ja tarjoamalla asiakkaille kattavat näkemisen palvelut ja tuotteet, ammattitaitoisen avun ja palvelua suurella sydämellä.NÄKÖASIANTUNTIJA

NÄKÖASIANTUNTIJA

Kuulumme Näköasiantuntijat-verkostoon. Se on suomalaisten yrittäjien perustama ja omistama optikkoliikkeiden verkosto. Monet verkoston jäsenet ovat toimineet jo vuosikymmeniä paikkakuntiensa asiantuntijaliikkeinä.

Näköasiantuntijat-verkoston jäsenliikkeet noudattavat työssään tarkasti Optometrian Eettisen Neuvoston  Hyvää Näöntutkimuskäytäntöä sekä Optikon eettisiä ohjeita.