TUOTTEET

Kehys- ja linssivalikoimamme koostuu luotettavista, laadukkaista merkeistä.  Koska olemme yksityinen optikkoliike, pystymme valitsemaan valikoimamme vapaasti ja tilaamaan toivomusten mukaan myös muiden merkkien tuotteita.

Kehykset

Laajasta kehysvalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisille persoonille, etsit sitten rentoa tai räväkkää, pelkistettyä tai pitsikuviota.

Linssit

Linsseillä on suuri vaikutus näkömukavuuteen. Siksi luotamme vain parhaaseen laatuun ja johtaviin merkkeihin. Oikea pinnoite täydentää linssit.

Tutustu merkkeihin:
Essilor, Varilux, Zeiss

Aurinkolasit

Laadukkaat, optikkoliikkeestä hankitut aurinkolasit suojaavat ja pitävät näkymän tarkkana. Valikoimistamme löytyvät tunnetut merkit.

Tutustu merkkeihin:
Ray-Ban, Levis, Guess

Piilolinssit

Piilolinssivalikoimamme on laaja. Siitä löytyy sopiva linssi hoitotuotteineen erilaisille silmille ja käyttäjille. Muistathan säännölliset piilolinssikontrollit!  

Työlasit / työsuojalasit

Meiltä saat ammattikäyttöön tarvittavat työlasit ja työsuojalasit vahvuuksilla sekä laillistetun työnäköoptikon näöntarkastuksen ja lausunnon.

Näyttöpäätelasit

Epäiletkö tarvitsevasi näyttöpäätelasit? Saat työnäöntarkastukseen lähetteen työterveyshuollosta. Sen jälkeen kaikki tarvittava löytyy meiltä.

Järvikatu 3 B 5, 62900 Alajärvi
(Citykortteli)

Puh: (06) 557 1122
Sähköposti: info@alajarvenoptiikka.fi

Aukioloajat

Avoinna
ma - pe 9-17

Aukioloaikoina optikko paikalla.


© Alajärven optiikka.